Arrangementen bij Q-Billiards

Naast een gezellige middag of avond pool, snooker of darts, bieden we bij Q-Billiards zo veel meer. Wist je dat Q ook de perfecte locatie is voor een bedrijfsfeest, het vieren van je verjaardag, kinderfeestjes en zelfs bruiloften?! Daarnaast is ons café de ideale plek voor vergaderingen of bijeenkomsten. Handig, midden in de Tielse binnenstad.

..

..

..
..

Wat kan je van ons verwachten?

Net zoals op alle andere dagen, halen wij alles uit de kast om er voor te zorgen dat jij en je vrienden een onvergetelijke dag hebben. Dit doen wij, geheel in overleg met jou.  Speciaal voor elke gelegenheid hebben wij een arrangement samengesteld. Dit arrangement telt een aantal opties. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen welk arrangement het beste bij je past. Wij doen de rest! Heb je speciale wensen? Ook dat is geen probleem!

Feesten en Gelegenheden

.

Pool en Snookerlessen

.

Voor elk feest en elke gelegenheid is Q-Billiards the place to be.
De Q is flexibel en aan te passen aan de persoonlijke wensen.

Om de keuze te vergemakkelijken hebben wij bij Q een aantal arrangementen samengesteld. Wil je meer informatie over een van deze arrangementen? Klik op de onderstaande link of ga naar het slide-out menu onder arrangementen.
Verjaardagen en feesten
Kinderfeestjes
Bedrijfsfeesten
Bruiloft

Naast het vieren van een feest, geven wij bij Q-Billiards ook pool en snookerles. Deze lessen zijn perfect voor de recreatieve speler die zich graag meer wilt verdiepen in de sport en het leren van handige tips en trucs. Voor meer informatie over deze lessen verwijzen wij je graag naar de “Pool en Snookerles” pagina onder de arrangementen

Lunchen tijdens je uitje?

..

Dinner?

.

Wil je graag lunchen tijdens de vergadering of tijdens het uitje? Dat kan!

Q-Billiards staat bekend om de lekkerste Tosti’s van Tiel! Staat jouw favoriete tosti er niet tussen maar wil je deze wel serveren? Geen enkel probleem!
Liever een uitgebreide lunch? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wil jij optimaal genieten van het feest of het uitje? Combineer je dag met een dinner van restaurant “Bij Casper”.
Liever op locatie blijven? Ook dat is geen probleem, wij toveren het café om tot sfeervol restaurant!

Sinds maart 2012 zit dit gezellige restaurant gevestigd aan het Korenbeursplein in Tiel.
‘Bij Casper’ een plek is waar het ouderwetse ambacht, de welgemeende gastvrijheid en de moderne maar huiselijke sfeer zich laten mengen tot een bijzonder resultaat’, aldus eigenaar Casper.

Wil je meer weten over dinneren bij restaurant “Bij Casper” neem dan contact met ons op of bezoek de website. www.bijcasper.com

We zien je snel bij Q-Billiards!