Pool en snookerlessen bij Q-Billiards

In 2015 zijn wij bij Q-Billiards begonnen met het geven van pool en snookerles. De lessen zijn ontstaan uit het enthousiasme van collega Kenneth en de vele vragen die wij krijgen over de officiële regels van het spel.

Wat kan je verwachten van een les?
De lessen bestaan uit een uitleg over de sport in het algemeen, het hanteren van een goede houding en verschillende posities in het spel. Een training voor het verbeteren van je stoke en het spelen met effect. Daarnaast is er natuurlijk uitleg van de officiële regels en tijd om de geleerde technieken te trainen. Is er daarna nog tijd over? Wie durft en daagt Kenneth uit?
Een les duurt maximaal 1,5 uur waarvan een half uur uitleg en een uur trainen/spelen.
Je krijgt het eerste drankje van ons*!

Soorten les
Er kan gekozen worden uit twee soorten lessen. Een groepsles en een privé les.
Een groepsles kan geboekt worden met een minimaal van  4 personen en een maximaal aantal van 10 personen. Een groepsles is dus ideaal om samen met vrienden je skills te up-graden of als uitje met vrienden of collega’s.

Een privéles kan geboekt worden voor 1 persoon en maximaal in een groep van  3 personen. Perfect voor de speler die zich wilt richten op de sport zelf.

Wil je meer dan één les? In overleg met Kenneth kan besproken worden wel doel je wilt behalen en hoeveel lessen daar voor nodig zijn. Hij zal in overleg een trainingsschema maken. Zo leer je elke les wat nieuws.

Heb jij interesse in een les? Neem dan contact met ons op.