Pool en dart toernooien bij Q-Billiards

..

..

..

..

..

Elke maand organiseren we bij Q-Billiards een huistoernooi Pool  toernooi . Iedereen mag mee doen aan deze toernooien. Opgeven kan via Facebook of door contact met ons op te nemen. De actuele speeldatum en spelsoort kan je vinden op onze homepage.

Hoe werkt het?

Pool
Elke maand spelen we een ander spel. We wisselen tussen 8-ball en 9-ball. Op verzoek spelen we zo nu en dan 10-Ball. Wil je meer informatie over deze spelsoorten? Lees dan de spelregels. Tijdens de aankondiging van het toernooi maken we ook meteen bekend welk spel we dat toernooi spelen. De toernooien worden gehouden op de laatste dinsdag van de maand. Let wel op, schuiving van deze datum is mogelijk.
Het toernooi start om 20:00 uur. Je mag gratis inspelen vanaf 19:00 uur.

Om mee te doen aan het toernooi vragen wij een inleg van € 12,00. € 10,00 hiervan gaat naar de prijzenpot. Deze wordt elke avond uitgekeerd aan de winnaars van het spel (voor meer informatie over het prijzengeld vragen wij je contact met ons op te nemen). € 2,00 gaat naar de jackpot. Om de jackpot te mogen schieten, vindt er een loting plaats uit alle aanwezige deelnemers. Het is de bedoeling dat er een 9-ball break geschoten wordt. Lukt dit, dan ga je naar huis met de jackpot. Lukt dit niet, dan blijft de jackpot staan voor het volgende toernooi.
Tijdens het toernooi maken wij gebruik van CueScore. Via deze website loten wij welke deelnemers in welke poule geplaatst worden en houden wij de tussenstanden bij. Afhankelijk van het aantal deelnemers, duurt het toernooi gemiddeld 3 tot 4 uur.
Voor meer informatie over CueScore verwijzen wij je graag naar de website.
www.cuescore.com

Darts