Wie zijn wij

Wij zijn Q-Billiards, het grootste en gezelligste pool,snooker en dartscentrum van de regio. Met 10 pooltafels, 2 snooker tafels, 1 carambole tafel en 3 dartbanen is er voor iedereen wat wils. Q-Billiards is de perfecte locatie voor een gezellige avond uit met vrienden en familie. Q is te bezoeken voor jong en oud!

..

Onze pooltafels

Bij Q-Billiards beschikken wij over tien 9ft Buffalo pooltafels. Onze tafels zijn bekleed met Simonis Tournament Blue lakens en worden zorgvuldig overhouden. Onze tafels worden belicht met Daylight lampen om het speelplezier optimaal te maken. Omdat er niet alleen recreatief maar ook competitie gespeeld wordt op deze tafels, vervangen wij regelmatig de lakens en banden.

Onze dartbanen

In de zomer van 2016 heeft Q-Billiards, op verzoek van velen, deze dartbanen gerealiseerd. Deze banen, ieder voorzien met een eigen ockie en eigen verlichting per baan, zijn door iedereen vrij te gebruiken. Wij raden onze gasten wel aan om eigen dartpijlen mee te nemen. Heb je deze niet? Q heeft een beperkt aantal pijlen beschikbaar.

Onze snookertafels

Achter in de zaal heeft Q deze twee 11ft snookertafels staan. De snookertafels zijn voorzien van groene Hainsworth Smart lakens en worden belicht met Daylight lampen voor een optimaal speelplezier.  Onze lakens worden zorgvuldig onderhouden.
Omdat rust tijdens snooker centraal staat, staan de snookertafels achter in de zaal. Met voor de liefhebber, uitzicht over de bruisende winkelstraat van Tiel!

Team Q-Billiards Tiel

Graag stellen wij aan jullie voor, de kanjers van Q-Billiards Tiel. Elke dag staan zij voor jullie klaar om er een leuke middag en avond van te maken.

Ons team bestaat momenteel uit 6 personen. Albert Langendoen is vanaf 1 maart 2018 de nieuwe trotse eigenaar van Q-Billiards. Naast hem staan Dave,  Georgia,  Marissa, Caprice, Liam. Deze vijf zal je het meest zien. Zij draaien dan samen of afwisselend de diensten bij Q.

Visie

Bij Q-Billiards staan we voor gezelligheid, samen zijn met vrienden en familie en een sportief spel. Met een vriendelijke en persoonlijke bediening willen we iedereen deze visie meegeven en welkom heten in onze familie, want stiekem zijn we daar best wel een beetje trots op.
Q-Billiards opent dagelijks haar deuren voor jong en oud. Vernieuwen is erg belangrijk bij Q-Billiards. Zo wisselen wij regelmatig van assortiment en brengen we vernieuwingen aan in onze zaal. Dit doen we onder andere om het speelgenot te optimaliseren maar ook voor het creëren van een gezellige sfeer.

Geschiedenis

Q-Billiards Tiel opende voor het eerst haar deuren in december 2006. Met 2 snookertafels, 10 pooltafels en 1 biljart had Q alles te bieden voor de inwoners van deze mooie gemeente en omliggende dorpen. Helaas heeft na 10 jaar de biljarttafel plaats moeten maken voor 3 dartbanen.

Q-Billiards is gevestigd in het voormalige pand van de C&A aan de binnenstad van Tiel. Vanuit onze poolzaal heb je uitzicht over de winkelstraat in Tiel. De ingang van Q-Billiards is te vinden aan de overzijde van de bioscoop.