Competitieteams bij Q

Omdat jullie ze vaak tegen zullen komen, stellen wij graag onze jongens aan jullie voor. Elke week strijden zij dapper om de winst en uiteindelijk het kampioenschap (dat hopen we tenminste).

Bij Q hebben we op het moment vier competitieteams. Elk team heeft een eigen aanvoerder. Drie van onze teams spelen in de eerste klasse, een team speelt in de tweede klasse.

Team Scratch This

Team Scratch This is opgericht in 2015. Onder de leiding van teamcaptain Mike wist het team vorig jaar kampioen te worden in de tweede klasse. Dit jaar vechten zij om kampioenschap in de eerste klasse. Dit team bestaat uit heren, zijn al jaren goede vrienden en ze komen allemaal uit de omgeving van Nijmegen. Naast Mike bestaat het team uit Joey, Maurice en Wim.

Deze heren gaan altijd vol voor de winst maar een gezellig potje pool met een biertje gaat er ook altijd wel in!

Team Cuecumbers

Team Cuecumbers is opgericht in 2015 en dit is het tweede jaar onder leiding van onze collega Kenneth. Ook dit jaar spelen zij weer tweede klasse en gaan zij voor het behalen van de winst. Binnen dit team staat het werken aan je skills en het ontwikkelen van de goede vibe centraal. Naast Kenneth bestaat het team uit Tom, Henk, Dirkjan en Martin. Dirkjan en Martin hebben een reserve rol en spelen daarom niet wekelijks mee.